Der vises 3/3

Nyeste oplevelser

Knudshoved

Indsendt af Marlon Cramers

Efter flere mindre etapper på Knudshoved Odde, i foråret hvor snedriverne var høje og vandet stod højt over vejen dertil, stod vi endelig ved Draget i dag og vores sidste etappe, selve Knudshoved. Over den første bakke stod køerne, så vi bakkede stille tilbage mod Draget. Vi har stor respekt for disse mægtige dyr, men fik overtalt os selv til at snige os langs vandet videre mod Knudshoved. Vi har sejlet rundt om spidsen og talt længe om at gå derude. Området, både før og efter draget er overvældende i indtryk af vidter, bakker, gamle træer, varieret fugleliv og dyreliv, samt planter, med vandet på begge sider. Smukt med smukt på, på en super smuk dag. Vi spiste frokost på spidsen, som giver et fantastisk syn tilbage mod Knudshoved Odde. Området byder på mange varierede ture med dens størrelse og mange gentagne ture i de forskellige årstider.

Smukt, bare smukt.

Indsendt af Sine

Der er dejlige naturoplevelser på Avnø. Der er bla. sæler og sjældne fugle. Samtidig med, at folk går der, kan folk lære om stjerner og planeter. Dejligt sted, at holde " skovtur ". Om aften / natten når der er skyfrit er det bare så smukt. Der er titusind vis af stjerner. Og især når der er stjerneskud. INTET lys udefra ødelægger oplevelsen. Det er bare om, at komme afsted.

Badekøer

Indsendt af Bjørn Petersen

Der har været så mange skønne oplevelser det smukke sted. Den bedste var nu at møde en masse køer fra et kogræsningslaug. For dermed vat naturplejen sikret. Det er fint at nyde og fejre naturen, men investerer vi ikke i at sikre den god plads og udviklingsmuligheder, svigter vi fremtidens Danmark. Og alle kan bidrage. Også Miljøministeriet.

Del din oplevelse fra stedet

Fortæl om en naturoplevelse, du har haft på stedet - og deltag i konkurrencen om ballontur.

Opsummer oplevelsen eller fremhæv det mest interessante.
Juryen vil forære gavekurve til 10 beskrivelser, som de finder særligt inspirerende. Minimum 200 tegn.
Filformat: Jpg, jpeg, png, gif