Der vises 7/7

Nyeste oplevelser

Is Bjerget

Indsendt af Louise Kjær

En skøn tur til is Bjerget, hvilket er et af de smukkeste steder i Thy- med udsigt ud over Hanstholm Vildtreservater og klitheden. Ligegyldigt hvilken vej du kigger, så bliver du betaget... den ene vej er der den smukkeste sø, den anden vej tæt skov og den tredje en klithede så langt øjet rækker.

smuk smukkere smukkest..

Indsendt af Dorte Petersen

Et af de mest fantastisk steder i DK..elsker turen langs kysten op til Hanstholm. Vandet til den ene side og langstrakte klitter til den anden så langt øjet rækker...man glemner alle hverdagens små bump og nyder bare nuet

Thy - skøn natur

Indsendt af Berit Bønløkke

Hanstholm Vildtreservat i Thy byder på fantastisk, skøn og rå natur. Et af mine ynglingssteder er Krondyrplatformen i Sårup hvor vi stod en tidlig formiddag med vinden i ansigtet og så flokke af dyr i det fjerne; der hvor himmel og hav mødes. Det er også min barndomsegn og der lige på kanten af Vildreservatet blev min kærlighed til naturen med den dejligste duft fra lilla lyng og porse i vestenvinden født.

Så barskt og stormfuldt og samtidig så smukt og stille.

Indsendt af Jannie Olesen

Hanstholm Vildtreservat er på én gang så barskt og stormfuldt og samtidig så smukt og stille. Her kan du komme langt væk fra civilisationen og blive ét med klitheden, havet, faunaen, søerne, dyrene og den overvældende og evigt foranderlige himmel. Naturen i Hanstholm Vildtreservat er så godt som uberørt og noget helt særligt, som skal sanses og opleves med krop og sjæl.

Unik naturkanon

Indsendt af Charlotte Kristensen

Fuldstændig fantastisk uberørt naturperle beliggende i Thy. Her mødes den vilde natur i et område omfavnet af unikt klithede og hav som sjældent kan opleves. Mange tanker slippes løs når man befinder sig i dette område, tanker om krigen hvor bunkere forsat kan skues gennem den uendelige klithede, fantastisk vildt & sjældent dyreliv, og et livligt hav som forsætter uendeligt ud i horisonten. Der findes absolut ikke andre steder som Hanstholmreservatet med så store uforstyrrede arealer hvor natur og dyreliv forenes og for lov til at udvikle sig som moderjord har skabt det.

At stå der og opleve udsigten og roen, det er livet..

Indsendt af Susanne Olander

Har mange oplevelser fra Hanstholm vildtreservat, det bedste jeg ved er at komme der, når det er vindstille og bare nyde udsigten og roen. Sidst jeg var der lettede flere hundrede ænder fra markerne nær ved, og de kom flyvende lige hen over os - helt fantastisk at opleve.

Storslået klithede

Indsendt af Hans Henrik Bruun

Atlantisk klithede er det nærmeste vi kommer en dansk specialitet i naturen. Og intet sted i den atlantiske region er der større sammenhængende klitheder. Det er enestående på global skala. Der mangler måske noget naturlig dynamik fra vind og en mere intakt fauna af store pattedyr. Og der er alt for mange eksotiske nåletræsplantager.

Del din oplevelse fra stedet

Fortæl om en naturoplevelse, du har haft på stedet - og deltag i konkurrencen om ballontur.

Opsummer oplevelsen eller fremhæv det mest interessante.
Juryen vil forære gavekurve til 10 beskrivelser, som de finder særligt inspirerende. Minimum 200 tegn.
Filformat: Jpg, jpeg, png, gif