Ballonturen er for dig og 11 venner, som du frit kan invitere med. I vil næsten også kunne bestemme, hvilket naturområde I flyver over.

For at deltage skal du sætte kryds i boksen “Jeg ønsker at deltage i konkurrencen” og opgive din mail-adresse.

Der trækkes lod om ballonturen blandt de indkomne forslag og oplevelser her på naturkanon.dk.

Vinderen får direkte besked.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er arrangeret af Miljø- og Fødevareministeriet som en del af Danmarks Naturkanon. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

Miljø- og Fødevareministeriet
naturkanon@mst.dk

1. Deltagelse

Alle har mulighed for at deltage i lodtrækningen om ballonturen. Det foregår ved, at du lægger et forslag til et sted i naturen, som du synes skal nomineres, her på hjemmesiden naturkanon.dk. Eller, at du lægger en beskrivelse af en oplevelse fra et af de 30 nominerede steder, når de nominerede steder er offentliggjort. For at deltage skal du dog sætte kryds i boksen “Jeg ønsker at deltage i konkurrencen” og opgive din mail-adresse.

Du er naturligvis velkommen til at komme med flere forslag eller dele flere oplevelser, men én mail-adresse deltager kun med ét lod i den endelige lodtrækning.

Konkurrenceperioden er fra 22. august til 4. november 2018.

Ansatte i Miljø- og Fødevareministeriet og Seismonaut samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse alene garanterer ikke, at deltageren vinder.

2. Præmie

Der udloddes et gavekort på en ballonflyvning med op til 12 deltagere.

Vinderen vil få mulighed for at foreslå, hvorfra der skal flyves.

Ballonflyvningen vil kunne lade sig gøre i Jylland, Fyn og Sjælland men desværre ikke på Bornholm. Og heller ikke fra øer uden fast broforbindelse.

Gavekortet har en værdi af 26.000 kr. og inkluderer:

  • Velkomst, check-in og sikkerhedsbriefing
  • Invitation til at hjælpe med opsætningen af ballonen
  • Cirka 1 times flyvning i luftballon.
  • Den traditionsrige champagnedåb efter flyvningen
  • Personligt ballondiplom signeret af ballonskipperen til minde om dagen
  • Kaffe, snacks og hygge i solnedgangen
  • Transport fra landingssted tilbage til startplads

Transport til og fra startpladsen er ikke inkluderet.

Dato og tidspunkt for flyvningen aftales direkte mellem vinderen og firmaet bag ballonflyvningen DreamBalloon. Flyvningen vil kun kunne foregå om morgenen eller aften.

OBS! Det er vindens retning på flyvedagen – og firmaet DreamBalloon – der i sidste ende afgør, hvor der konkret kan flyves fra. Det er alene vinden, der er bestemmende for ballonens flyveretning.

Vejret på arrangementsdagen er meget afgørende for, om ballonen kan opsættes. Hvis det blæser mere end 4 meter pr. sekund, det regner eller der er risiko for torden, kan ballonturen ikke gennemføres. Derfor skal vinderen sammen med firmaet DreamBalloon i dagene op til arrangementet forholde sig til vejrprognosen og afgøre, om ballonturen skal forsøges gennemført.

3. Vinderen

Vindere bliver kontaktet via den oplyste mail-adresse. Miljø- og Fødevareministeriet har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, bliver opfanget fx i spamfilter eller af anden grund ikke når frem. Hvis en potentiel vinder ikke svarer inden for en uge efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien.

4. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

Præmien i form af gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, og da gavekortet leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.

5. Rettigheder

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at Miljø- og Fødevareministeriet kan bruge dine forslag, oplevelser, samt eventuelt uploadede billeder, uden kompensation. Materialet vil kun blive brugt ifm. kommunikationen omkring projektet Danmarks Naturkanon.

6. Ansvar

Miljø- og Fødevareministeriet indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og ­mail-adresse) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart og vil blive slettet umiddelbart efter konkurrencens afslutning.