Se alle forslag

Område: Region Nordjylland

Bulbjerg er en enorm knude, der ligger på Danmarks vestkyst. Dens historie går mange millioner af år tilbage i tiden og området har bl.a. spillet en rolle i 2. verdenskrig, hvilket man stadig kan se når man går rundt mellem de mange bunkers i området.
Ved Bulbjerg findes mange forskellige typer af natur, blandt andet den smukke og unikke klithede. På Bulbjergknuden er der også mulighed for at se stormfuglen mallemukkens eneste ynglested i Danmark.

Bulbjerg er et fantastisk sted, hvor man virkelig kan opleve havet og livet omkring den store kalkstenklit. Når man står på toppen af den store og flere millioner år gamle knude kan man være heldig at se rider, flokke af sortænder og måske en af de sjældnere mallemukker. Derudover er der rig mulighed for se sig omkring i de omkringliggende klitplantager, og de unikke klitheder, med deres helt specielle dyre- og planteliv. Der er både anlagt vandre-, cykel- og ridestier i området omkring Bulbjerg, hvorfra man kan betragte den unikke natur, og hele dens indhold